Breaking News

Ние не променяме бъдещето, а променяме миналото

Ние не променяме бъдещето, а променяме миналото


Ние не променяме бъдещето, а променяме миналото.. Срам и позор – отричане и пак отричане!

Отричаме се от славната си история, изопачаваме факти, манипулират се събития, покваряват се личности и се обезкървява подвигът на пролелите кръвта си за да я има днес България!

Плюем по Левски и по Ботев, плюем на кръста и се радваме на антихриста! Историята се пише от победителите и от техните летописци, но едно е да пишеш историята си, а друго е да манипулираш и променяш историята на предходните !

За да изпъкне един простак той е готов да унищожи всички по-умни около себе си за да излезе от тяхната сянка за да блесне !
И докато идолите и кумирите, които ни налагат медиите са простаци и доказани тъпаци с его голямо това ни чака.

Управляват ни физкултурници и мутри, които искат да блеснат пред вас и пред света, но за жалост те не могат да избягат от миналото си. Прекалено много живи свидетели има за техният живот.

И колкото и да манипулират миналото за тях и за България те си остават обикновени бандити в очите на хората.
Най-голямото предателство пред род и родина, пред славното минало на царе и войни, пред славата на героите ни е, че днес се омаловажава техните дела вдъхновявали не един горд българин . Нямаме право на гордост, нямаме право на чест и достойнство .

Първата държава във света, която е имала наченки на родово общински строй далеч преди всички големи цивилизации в света сме ние Българите и първата нация, която ще изчезне от простотията на неколцина във властта.
Държава без държавници управлявана от продажни безродници, които след като са некадърни да направят нещо за идните, решиха да съсипят историята на миналото ни .

И ако велики личности като Кольо Фичето са градили да остане след тях то днес това, което градят ремонтът му почва веднага на следващият ден. Срамота!
И ако Кольо Фичето е градил мостове, които хората да събират, днес строим магистрали хората да разделят.


Loading...

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.