Последни новини

Моля ви, не оставяйте Борисов пак да се измъкне от отговорност

Моля ви, не оставяйте Борисов пак да се измъкне от отговорност

Моля ви, не оставяйте Борисов пак да се измъкне от отговорност.

Парламентарната Му група ГЕРБ и присъдружните Му организации ДПС, ОП и Воля много добре знаеха какво правят и защо.

Самият Борисов също е знаел минута по минута какво става в парламента. Днешните му опити да прикрие безобразието от миналия четвъртък, са продиктувани от страх. Страх, че още довечера ще се наложи да освободи Министерския съвет, под натиска на възмутеното гражданство.

3 ВМРО

Струва ми се, че дори и Борисов да оттегли част или дори всички промени в Изборния кодекс, БСП не трябва да се отказва от протеста довечера. Защото Изборният кодекс е само повод за оставка на Борисов.

Ангел Джамбазки

Причините се коренят във всичките тези 10 години на негово управление, в които всяко безобразие се редуваше с още по-голямо безобразие.


Loading...

България за 10 години се обезлюди, икономически затъна, а нейният международен образ днес отблъсква всички и на Изток, и на Запад и на Балканите. / Нора Стоичкова, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.