Breaking News

Местан и Иванчева

Местан и Иванчева


Кметицата Иванчева с недоказан подкуп от 140 000 лева, много по-малко от цената на един от апартаментите на Цветанов, получи 20 години затвор!

Цветанов не получи и 20 часа арест дори!
Местан за убийство извършено по непредпазливост или както и да се квалифицира един загубен детски живот е поредното разделение на класите между политическото статукво и нас обикновените хора !

Ние простосмъртните за нас законите са едни, а за тях нямат такава тежест като те са от едно котило с охрана и всички привилегии на властта !

Ето това е България и паралелната България !
Разделението не е на партии и политици, а разделението е на тях и ние, но за него никой не говори, а това се вижда !

Държавата за едни е мащеха, а за други майка !

С какво право обаче някой може да взема пари десетилетия и да бъде ненаказан, а друг може да убива без да бъде порицан морално дори !
Статуквото пази статуквото, а неудобните, които се борят срещу него публично са смазвани за назидание на другите !
Единственият начин да се промени това е да има граждански контрол и натиск над тези хора !

Референдумът на Слави бе един такъв акт от който статуквото се уплаши, но истината е, че над 2 000 000 човека казаха, че искат това да се промени, но статуквото с номера и нечестна игра заглушиха нашият глас !

Време е да изхвърлим боклука от властта, време е обслужващият персонал да бъде свален от власт и тези управляеми управляващи да си понесат заслуженото!


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.