Последни новини

Местан и Иванчева

Местан и Иванчева


Кметицата Иванчева с недоказан подкуп от 140 000 лева, много по-малко от цената на един от апартаментите на Цветанов, получи 20 години затвор!

Цветанов не получи и 20 часа арест дори!
Местан за убийство извършено по непредпазливост или както и да се квалифицира един загубен детски живот е поредното разделение на класите между политическото статукво и нас обикновените хора !

Ние простосмъртните за нас законите са едни, а за тях нямат такава тежест като те са от едно котило с охрана и всички привилегии на властта !

Ето това е България и паралелната България !
Разделението не е на партии и политици, а разделението е на тях и ние, но за него никой не говори, а това се вижда !

Държавата за едни е мащеха, а за други майка !

С какво право обаче някой може да взема пари десетилетия и да бъде ненаказан, а друг може да убива без да бъде порицан морално дори !
Статуквото пази статуквото, а неудобните, които се борят срещу него публично са смазвани за назидание на другите !
Единственият начин да се промени това е да има граждански контрол и натиск над тези хора !

Референдумът на Слави бе един такъв акт от който статуквото се уплаши, но истината е, че над 2 000 000 човека казаха, че искат това да се промени, но статуквото с номера и нечестна игра заглушиха нашият глас !

Време е да изхвърлим боклука от властта, време е обслужващият персонал да бъде свален от власт и тези управляеми управляващи да си понесат заслуженото!


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.