Последни новини

Мажд Алгафари: Е, това е позор. Това е пладнешки грабеж…

Мажд Алгафари: Е, това е позор. Това е пладнешки грабеж...

Мажд Алгафари, Фейсбук:

Считам, че вътрешната сигурност на България е много по-заплашена и в окаяно състояние, отколкото външната сигурност.

Да говориш, че държавата няма средства, за да бъдат защитени нашите бащи, баби и дядовци по селата и домовете им, че няма средства за защита на собствеността на хората, на тези, които формират държавния бюджет и в същото това време, да тропаш по масата как трябва да закупим няколко самолета, които я ни потрябват, я не.

Да виеш на умряло, че трябва да се похарчат почти два милиарда за нови самолети.

Да ангажираш стотици говорители, които да ни обясняват, колко важни са тези самолети и кои са по-добри.И в същото това време, без всякаква свян, срам, чест, уважение към хората да говориш как няма пари и средства за защита на хората от кражби, грабежи, изнасилвания и то в държава, която ОФИЦИАЛНО е обявена от цял свят, че е на дъното на бедността.

Е, това е позор. Това е пладнешки грабеж. Некадърно управление.

Тръгнали нашите да ни „пазят“ от въображаеми външни врагове, а не могат да опазят народа си от вандали, крадци и престъпници.

Мажд Алгафари, Фейсбук

Източник: budnaera.com


Loading...

Ние от Blife   публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.