Последни новини

Любо Кольовски: Вие знаете ли на кой свят живеете, госпожо Габриел?


Европа има нужда от лидери като премиера Бойко Борисов, от стабилна и развиваща се България, а това се случва с ГЕРБ. Това каза българският еврокомисар Мария Габриел на Национална предизборна среща на ГЕРБ.“, чета в мрежата.
Бих подминал с безразличие това несъстоятелно твърдение на една невзрачна и безпомощна женица, която въпреки нашивките си на еврокомисар (или именно поради нашивките си?) страда от очевидно неизлечим патологичен инфантилизъм.

Но ме провокира оная част от фразата, която предопределя Борисов в качеството му на неизбежна необходимост за Европа.
И ми се ще да попитам това крехко създание Габриел:

– Коя Европа има нужда от Борисов?
– Европа на Меркел, която съсипа Германия и позволи на бежанците да изнасилват и убиват в Герания, а полицията и властите да прикриват тези престъпления?

– Европа на Мей, която хвърли страната си в хаос?
– Европа на Макрон, чиято полиция пребива жени и деца по улиците на десетки френски градове?
– Европа на безсилните срещу тероризма и бежанските безчинства служби на някога проспериращите европейски държави?
– Европа, която се самоунищожава пред очите на целия свят?

– Какво ще направи за тази Европа вашия главатар Борисов, госпожо Габриел?
Кажете ми, моля! За мен това е далеч по-важно, отколкото ученическите ви верноподанически етюди, изиграни смехотворно на тирибуната на фашизоидния ви „форум“,
– Вие знаете ли на кой свят живеете, госпожо Габриел?
За стабилната и развиваща се България няма да ви питам с оглед на очевидния ви интелектуален капацитет.
Любо Кольовски, фейсбук


Loading...

Ние от Blife публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.