Breaking News

Където с Отче наш дедите ни в Битка влезли са

Където си Отче наш?


Където с Отче наш дедите ни в Битка влезли са за победата с кръв българска донесли са! Където костите им в Българската пръст са гнили корените на тоз народ с кръв полети за да сме духовно ние богати !
Забравили сме кой сме и откъде сме ние !

Забравили сме, че нашият народ откърмен в люлката на цивилизацията на света един от първите е бил, а къде сме ние сега? Там откъдето Българинът мине държави е градил, а днес държавата ни е една и няма друга такава по света !
Постелята на нашите деди не ще остане!
Децата ни не ще върнат под бащината стряха вече !

Народът ни се пръсна по света, а България я няма вече ! Еднакви птици еднакво пеят, но вече не сме ято, а всеки се е сгушил самин до нечий чужд комин !

Не браним вече достойнството от миналото ни завещано, не търсим хоризонти в бъдещето си с вдигнато чело и лице засмяно ! Мъката и тъгата по отминалите времена !

Мъката и тъгата по прокудените ни деца начертаха синор помежду ни и бъдещето някак си се загуби !
Дневният ред е оцеляване и борба за насъщния !
А духовните потребности и традициите така нам нужни да спасят народа останах захвърлени там на двора !

Точно Българският дух с много патриотизъм и страдания държавата ни е създадена !
Където с Отче наш денят започва и с тези думи Господи благодаря денят завършва, където с грижа за идните и с любов към род, родина и домът животът продължава така е било някога в тази държава !

Днес друго е, в бой не влиза никой, а всички сме се предали и не протестираме, не скандираме, отрекли сме се от родината ни свята, отрекли сме се от роднините си в страната и пътуваме в чужбина търсим за трудът си по-добра плата !
И докато всеки оцелява сам страната ни дали ще оцелее?

 


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.