Breaking News

Купуването и продаването на гласове е бизнес, не е престъпление!

Купуването и продаването на гласове е бизнес, не е престъпление!


Купуването и продаването на гласове е бизнес, не е престъпление! И така на всеки предизборен лозунг пише, че „купуването и продаването на гласове е престъпление“, но на практика това е бизнес за политици!

За политици казваме, защото нито вие, нито ние ще купуваме гласове за каквото и да е!
Но единственият, който е във властта с купени гласове да се замислим нима това не е Бойко Борисов?

Администрацията на заплата – купена! Членската маса на ГЕРБ по един или друг начин облагодетелствана- купена! Гласуващите за ГЕРБ от частните фирми, които са на хранилката на държавните поръчки нима и те не са заставени заради възнагражденията си да гласуват за ГЕРБ – купени!

На всички, които вдигнаха заплатите не са ли купени гласове?
Нима никой не вижда, че единствените, които търгуват легално са циганите апропо – ромите, но и там някак си вървят едни процеси за затягане на редиците или взимате 20-50 лева или ще Ви бутаме къщите и те така гласуват за номерът, който им е казан, а не за партията, не за политика!

И така според закона купуването и продаването на гласове е престъпление, но според ГЕРБ престъпления няма особено когато престъплението е в тяхна угода!


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.