Последни новини

Купуването и продаването на гласове е бизнес, не е престъпление!

Купуването и продаването на гласове е бизнес, не е престъпление!


Купуването и продаването на гласове е бизнес, не е престъпление! И така на всеки предизборен лозунг пише, че „купуването и продаването на гласове е престъпление“, но на практика това е бизнес за политици!

За политици казваме, защото нито вие, нито ние ще купуваме гласове за каквото и да е!
Но единственият, който е във властта с купени гласове да се замислим нима това не е Бойко Борисов?

Администрацията на заплата – купена! Членската маса на ГЕРБ по един или друг начин облагодетелствана- купена! Гласуващите за ГЕРБ от частните фирми, които са на хранилката на държавните поръчки нима и те не са заставени заради възнагражденията си да гласуват за ГЕРБ – купени!

На всички, които вдигнаха заплатите не са ли купени гласове?
Нима никой не вижда, че единствените, които търгуват легално са циганите апропо – ромите, но и там някак си вървят едни процеси за затягане на редиците или взимате 20-50 лева или ще Ви бутаме къщите и те така гласуват за номерът, който им е казан, а не за партията, не за политика!

И така според закона купуването и продаването на гласове е престъпление, но според ГЕРБ престъпления няма особено когато престъплението е в тяхна угода!


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.