Последни новини

Краят на Цветанов е близо

Краят на Цветанов е близо
Официално Цветан Цветанов напуска всички ръководни постове в ГЕРБ.

На практика Гадината, която издаваше присъди от Народното Събрание няма да има такъв шанс. Всички знаем какъв е краят на тази ситуация.

Я някой смъртоносна болест ще го хване. Я някой ПТП с фатален край. Мафията не прощава, а мъртвите не говорят. Сценарият е написан и въпрос на време е да го видим по медиите.

Или пък Цветан Цветанов ще бъде осъден и вкаран в затвора, но той не че не беше осъден веднъж, ама получи прошка от Борисов, а днес след като стана ясно, че Бойко Методиев Борисов е приел оставката на Цветан Цветанов започна обратното броене на дните му.

Дали Цветанов ще стане защитен и скрит свидетел на Чуждите служби и ще пропее за Борисов и грабежът на страната ни? Дали Цветанов, който е от самото начало до Бойко Борисов и е свидетел на стотиците мафиотски убийства и на тайните задкулисни уговорки.

Сега в паралелната държава искат Цветанов завинаги да замълчи, а в реалната държава пък искат да го линчуват и да вкарат в затвора.

Краят на Цветанов е близо или но пък и той ще избяга като някой мафиоти в чужбина? Говори се, че има сценарий да инсценира своята гибел със свой двойник.

Всичко е в сферата на конспирацията и вероятностите, едно е ясно както казва Бойко „много като тебе плакаха“ и краят на Цветанов е близо, а за него няма кой да плаче.


Loading...

Вижте повече на Blife News

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.