Breaking News

Краят на Цветанов е близо

Краят на Цветанов е близо
Официално Цветан Цветанов напуска всички ръководни постове в ГЕРБ.

На практика Гадината, която издаваше присъди от Народното Събрание няма да има такъв шанс. Всички знаем какъв е краят на тази ситуация.

Я някой смъртоносна болест ще го хване. Я някой ПТП с фатален край. Мафията не прощава, а мъртвите не говорят. Сценарият е написан и въпрос на време е да го видим по медиите.

Или пък Цветан Цветанов ще бъде осъден и вкаран в затвора, но той не че не беше осъден веднъж, ама получи прошка от Борисов, а днес след като стана ясно, че Бойко Методиев Борисов е приел оставката на Цветан Цветанов започна обратното броене на дните му.

Дали Цветанов ще стане защитен и скрит свидетел на Чуждите служби и ще пропее за Борисов и грабежът на страната ни? Дали Цветанов, който е от самото начало до Бойко Борисов и е свидетел на стотиците мафиотски убийства и на тайните задкулисни уговорки.

Сега в паралелната държава искат Цветанов завинаги да замълчи, а в реалната държава пък искат да го линчуват и да вкарат в затвора.

Краят на Цветанов е близо или но пък и той ще избяга като някой мафиоти в чужбина? Говори се, че има сценарий да инсценира своята гибел със свой двойник.

Всичко е в сферата на конспирацията и вероятностите, едно е ясно както казва Бойко „много като тебе плакаха“ и краят на Цветанов е близо, а за него няма кой да плаче.


Loading...

Вижте повече на Blife News

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.