Последни новини

Има и живи, господин Борисов, които помнят!

Има и живи, господин Борисов, които помнят!

Има и живи, господин Борисов, които помнят!Има и живи, които помнят какво е било и знаят днес какво е!

Помнят онези пътища, помнят и онези лозя и овощни градини, помнят как ходехме на почивка и на море и планина!
Помнят онези хора как имаха мазета пълни с буркани с месо и бъчви с вино, туби с ракия и много, ама много зимнина !

Помнят как всички имаха спестовни книжки и в тях докато се родиш и вече започваха да ти се трупат пари, а днес обаче всички имат заеми, а и както кредитите и задълженията се унаследяват и тези дето още не са родени ще имат да дават пари !СИК ВИС 2

Помним как всички имахме работа, а днес всички са безработни !
Помним как имаше санаториуми и безплатно здравеопазване, а днес всичко е платено, скъпо и непосилно за над 99% от хората, а останалият 0,01% се лекуват в чужбина!

Помним господин Борисов, когато къщите ни бяха отключени, а днес имаме решетки и катинари да се пазим от разбойниците и хайдутите от тях се пазим, защото вече няма какво да ни откраднат, но от разбойниците и хайдутите в политиката как да се опазим?

Помним господин Борисов и когато бяхте бандит и имаше стикери на СИК и ВИС 2 вместо държава и тогава живяхме по-добре!


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.