Breaking News

ИЗВЪНРЕДНО! Подготвя се Масов Всенароден Бунт в цяла България, на хората им Писна!

ИЗВЪНРЕДНО! Подготвя се Масов Всенароден Бунт в цяла България, на хората им Писна!

След като вчера стана ясно, че на тристранката е решено всички МПС та в България от 10 до 15 годишна възраст да плащат с 30% по- висок данък в социалната мрежа Фейсбук, закипя и завря както и се очакваше предложенията да бъде направен протест срещу всичко това не закъсняха, а страницата „Национален Протест срещу Безобразията в България“ се зае с организацията.

Изненадващото е за всички, че този път според хората зад протеста, нещата няма да се случват пред празните сгради на институциите, а ще са директно пред домовете на 27 политици засега, защото отдавна е ясно, че зад страницата седят много хора от България и чужбина, но досега не бяха се афиширали в публичното пространство.

От почти два месеца в страницата се споделят призиви и на „Формацията“ нещо за което много хора са сигурни, че съществува, но никой не знае кой членува в него.

Предвид факта, че от страницата още снощи заявиха, че нещата ще се случат едновременно в 27 града в България на 27.10.2018 година в 13:00 часа говори за организация, която е готова да действа и явно времето да излязат на улицата е дошло. Искаме да припомним на всички, че именно някои от хората зад страницата вдигнаха така наречените протести срещу високите цени на горивата и после на два пъти именно те свалиха от власт Бойко Борисов, като първият път инициираха протестите срещу Високите Цени на Тока през 2013 година и после направиха и невъзможното хората да излязат да гласуват против Герб на президентските избори. Според запознати това ще е третото сваляне на Бойко Борисов от власт, защото когато Национален Протест срещу Безобразията в България обявят протест в цяла България, това означава само едно, търпението им към политиците се е изчерпало и трябва рестарт на системата. По интересното е че този път те не обявяват протест, а БУНТ нещо, което досега не са правили, какво и как са намислили все още не са обяснили публично, но засега става ясно, че хората трябва да излязат с МПС тата си, пред домовете на определени политици посочени в различни събития по градове и да запушат с тях улиците в района.

Според непотвърдена информация Бунтът ще е подкрепен от таксиметрови компании в цялата страна, както и от няколко от големите футболни агитки в България, които по един или друг начин винаги са участвали в събитията организирани от страницата във Фейсбук. Засега организаторите не отправят нито едно политическо послание, но твърдо заявиха още снощи, че им е Писнало от всичко, което правят политиците от всички политически партии в последните няколко месеца и това трябва да спре.
– Вдигнаха цената на тока.
– Вдигнаха цената на гражданската отговорност.
– Вдигнаха цената на здравните вноски.
– Вдигнаха цената на парното.
– Вдигнаха цената на газа.
– Вдигнаха цената на всички стоки.
– Вдигат се цените на горивата.
– Вдигат и цената на осигуровките…
– Вдигат цената на данъка за най – масовите автомобили в България.
Това повече не се търпи, затова и хората трябва да излязат и потърсят лична отговорност на виновните.

Според организаторите вече няма смисъл да се протестира пред празните сгради на институциите, защото на политиците им е все тази и няма да чуят нищо от това, което им се говори, но ако се съберат достатъчно хора пред домовете им, нещата ще бъдат различни. Защото те се страхуват само от гнева на хората пред къщите им. Какво и как ще се случи до 27.10. кои ще бъдат „Щастливите“ политици, които първи ще усетят всенародният гняв от организаторите все още не са съобщили, но едно е ясно Бунтът ще е насочен към министри и шефове на комисии в Парламента.

От организационният екип зад Бунта засега отказват коментари, защото искат време да подготвят нещата, но обещават да уведомят всички медии и да посочат Пресцентър, който ще дава изявления до деня на Бунта. Според тях има само един шанс нещата да не се случат и той е Бойко Борисов и бандата му да си заминат от властта преди тази дата – защото така или иначе след 27.10. ще им се наложи да го направят, незабавно.

Може да се включите в събитието тук ВАЖНО! БУНТЪТ НЕ Е ДЕЛО НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И НЕ ПРИПОЗНАВА ТАКИВА! ВРЕМЕ Е ХОРАТА ДА ВЗЕМАТ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ! КОГАТО ДЪРЖАВАТА Е АБДИКИРАЛА ОТ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

Всенароден Бунт срещу новите данъци на МПС тата

Възмутена гражданка: Народът на България не иска повече ГЕРБ!


Loading...

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.