Breaking News

Изборите в България са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията

Изборите в България са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията

Номера с оставките „по план“ сме го виждали.

Мафията подава оставка, за да разчисти терена, да свали напрежението и да се завърне след три месеца още по настървена за крадене.

Защото изборите в България са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията, а българите отдавна нищо не избират реално. И докато мафията предизвиква, организира и контролира изборите, то те винаги ще възпроизвеждат едни и същи резултати. И вариации, които не са съществени. Няма никакво значение, дали Буда ще управлява с ДПС, или БСП ще управлява с ДПС, дали „патриоти“, или други слуги на мафията ще играят ролята на удобният клоун.

За да разчупим омагьосаният кръг трябва първо да спечелим няколко битки. Да излезем от урагана на ежедневните скандали и димки, които разсейват енергията ни и отклоняват вниманието ни и да фокусираме цялата си сила в една цел – прилагане на закона за електронното гласуване и промяна в Изборният кодекс с въвеждане на граждански контрол върху изборният процес на всички нива!

Втора стъпка – сваляне на правителството на мафията, не по техен сценарий, а след граждански протести и натиск. Буда трябва да си отиде с камъни заедно с Цацаров.

Трета стъпка – Издигане на независими , граждански кандидатури във всички избирателни райони, като алтернатива на партийно-ченгеджийската мафия.

Четвърта стъпка – Приемане на Закона за Лустрацията. Пета стъпка – ВНС и старт на истински реформи. През това време ще се роди новата политическа алтернатива, новите лидери, които ще спечелят доверието на гражданите, като застанат до тях на площадите в битката им срещу мафията и корупцията.

БОЕЦ не сме партия и не се борим за властта, борим се да отстраним мафията от властта.

Знаем какво искаме и как да го постигнем. План, стратегия и ясни цели. Ще ги бием с разум и сърце. Те имат власт и пари, ние имаме чиста кауза и в това е силата ни. Стъпка по стъпка. Най-трудната битка ще е с апатията, отчаянието и простотията, с които мафията зарази обществото ни.


Loading...

Събираме непримиримите и будим заспалите. / Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.