Breaking News

За кожата на един премиер

За кожата на един премиер


За кожата на един премиер е цялото фиаско. Всички спасяват премиерът ни от съкрушителната загуба, която му нанесе дясната му ръка Цветан Цветанов!

След като стана ясно, че Цветанов няма кой да го накаже, а народът друго смята и рейтингът на изхабената партия ГЕРБ се срива няма оставка, която да спре фиаското!

Какви ли не политически формати не се включиха да спасяват кожата на един премиер !

Но за жалост колкото пари да дава за реклама и на колкото и партии да си плати премиерът ни скоро ще разбере, че народът не го иска !
И така всички политически партии който ГЕРБ размазаха и съсипаха днес някак си безпринцпно помагат да се спаси кожата на премиера !
Тук не става дума за принципи а за сметки лични и банкови !

И как да го спасят като той не спира да прескача от скандал в скандал и да прави гаф след гаф като говори глупости и простотии и очаква всички да му вярват !
При условие, че оценката за доверието я дават хората !

Истината е, че всичко е за кожата на един премиер!
Едно обаче иска народът – да изхвърли боклука от властта! Време е!

Народа да каже „твойта кожа“!


Loading...

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.