Последни новини

За кожата на един премиер

За кожата на един премиер


За кожата на един премиер е цялото фиаско. Всички спасяват премиерът ни от съкрушителната загуба, която му нанесе дясната му ръка Цветан Цветанов!

След като стана ясно, че Цветанов няма кой да го накаже, а народът друго смята и рейтингът на изхабената партия ГЕРБ се срива няма оставка, която да спре фиаското!

Какви ли не политически формати не се включиха да спасяват кожата на един премиер !

Но за жалост колкото пари да дава за реклама и на колкото и партии да си плати премиерът ни скоро ще разбере, че народът не го иска !
И така всички политически партии който ГЕРБ размазаха и съсипаха днес някак си безпринцпно помагат да се спаси кожата на премиера !
Тук не става дума за принципи а за сметки лични и банкови !

И как да го спасят като той не спира да прескача от скандал в скандал и да прави гаф след гаф като говори глупости и простотии и очаква всички да му вярват !
При условие, че оценката за доверието я дават хората !

Истината е, че всичко е за кожата на един премиер!
Едно обаче иска народът – да изхвърли боклука от властта! Време е!

Народа да каже „твойта кожа“!


Loading...

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.