Breaking News

Защо сме бедни?

Защо сме бедни?


Защо сме бедни?
Бедни сме на духовенство, защото отвърнахме очи заради покварата в църквата, заради свещениците със златни Ролекси и мерцедеси!
Но свещеникът на вярата не е Господ той ! Господ не е в храма, а във всеки един от нас и гледани не отгоре, а отвътре !

Така нареченият Божи човек в храма сам избира постъпките си и ще отговаря пред своят началник един ден!
Да, важен е личният пример, но и те са хора от плът и кръв и земните битовизми не са им чужди !
Защо сме бедни на политики, защото всеки некадърник, който не може да изгради и създаде собствен бизнес влиза в политиката за да открадне бизнесът на другия! За да се облагодетелства, защото е некадърен. Та затова сме бедни на политици, но пък сме богати на корумпирани хора в политиката !

Защо сме бедни като държава ли, ами защото онези предните с другите са ни продали и вярата, и земята, и всичко, което сме имали като природни дадености и като човешки, ако щете и като исторически дори продали са всичко, което може да бъде продадено и бъдещето ни дори !

Имаме държавата и огромен дълг, а това са пари, които и децата ни ще връщат, а тези последните ги изхарчиха! Имаме дълг към идните да не сме пасивни и да променим съдбата си като изхвърлим боклука от властта!

Но бедни сме на патриотизъм, бедни сме на родолюбие, бедни сме на човещина, бедни сме и на пари, а най-бедни сме на любов към Родината затова и те я продават, а ние само гледаме! Защо сме бедни ли, попитайте вас самите, какво направихте за родината си?


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.