Последни новини

Защо сме бедни?

Защо сме бедни?


Защо сме бедни?
Бедни сме на духовенство, защото отвърнахме очи заради покварата в църквата, заради свещениците със златни Ролекси и мерцедеси!
Но свещеникът на вярата не е Господ той ! Господ не е в храма, а във всеки един от нас и гледани не отгоре, а отвътре !

Така нареченият Божи човек в храма сам избира постъпките си и ще отговаря пред своят началник един ден!
Да, важен е личният пример, но и те са хора от плът и кръв и земните битовизми не са им чужди !
Защо сме бедни на политики, защото всеки некадърник, който не може да изгради и създаде собствен бизнес влиза в политиката за да открадне бизнесът на другия! За да се облагодетелства, защото е некадърен. Та затова сме бедни на политици, но пък сме богати на корумпирани хора в политиката !

Защо сме бедни като държава ли, ами защото онези предните с другите са ни продали и вярата, и земята, и всичко, което сме имали като природни дадености и като човешки, ако щете и като исторически дори продали са всичко, което може да бъде продадено и бъдещето ни дори !

Имаме държавата и огромен дълг, а това са пари, които и децата ни ще връщат, а тези последните ги изхарчиха! Имаме дълг към идните да не сме пасивни и да променим съдбата си като изхвърлим боклука от властта!

Но бедни сме на патриотизъм, бедни сме на родолюбие, бедни сме на човещина, бедни сме и на пари, а най-бедни сме на любов към Родината затова и те я продават, а ние само гледаме! Защо сме бедни ли, попитайте вас самите, какво направихте за родината си?


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.