Последни новини

Докъде ще стигнете, ГЕРБави некадърници?

Докъде ще стигнете, ГЕРБави некадърници?

Днес, без особени дебати и набързо бяха приети промените за вечното разследване за конфискация.

Законодателните промени, написани на крак от Барни Ръбъла на правото в България, явно поради липса на капацитет у депутатите, минаха без всякаква съпротива – дори на здравия разум!

Важното е да бъде създадена репресивна мярка за неудобните на властта – които стават все повече.

Докъде ще стигнете, гербави некадърници? Приехте тайните арести, дори на деца за срокове, от които и Хитлер би се засрамил. Приехте наказателни санкции за тормоз, приехте всякакви промени, с които да препятствате правата на хората. При вашето управление повечето основни граждански права останаха само написани на хартия, и с които се подигравате.

Единствената разлика с отявлена диктатура е наименованието на управлението. По съдържание не се отличавате от военна хунта. Неудобните са поставяни в нечовешки условия, всеки недоволен е преследван, законът защитава само вашето управление и притиска народа. Единствената защита е за „матрияла“, който винаги гласува за вас на избори и размножаването на който насърчавате по всякакъв начин…

Гледам отново изказвания на Потресът на правото, Барни Ръбъла на закона, гордостта на правната безмисъл на ГЕРБ и не мога да повярвам на очите и ушите си. Не е истина! Със сигурност моите стажанти биха се справили много по-добре и с повече разум в законотворчеството. Но когато от врата нагоре си плътен бетон, а от теб зависят законите в държавата, нещата стават много страшни.

Докъде ще стигнете, гербави некадърници? Налагате джендърските ценности на българите, цялата репресивна машина на държавата е насочена не към престъпниците, а към неудобните на вашата престъпна власт. Създавате такива правни безумия, че десетилетия наред ще бъдете сочени като вицове в учебниците по право.

Интелигентният човек знае кога да отстъпи и че политиката изисква да се оттегляш отвреме навреме. Но цървулите, докопали по случайност и с престъпни методи кокала, не могат да си го позволят, защото знаят последиците в момента, в който изтърват властта. Паниката какво ще им се случи, ако не разполагат с властта да смазват противниците си и да притискат съдебната система, вече става неконтролируема.

Та докъде ще стигнете, некадърници? Или докъде ние ще ви позволяваме да стигнете?


Loading...

Елена Гунчева, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.