Последни новини

Гражданин вгорчи изява на Бойко Борисов: Три мандата премиер – той е некадърник, това е безобразие, да си ходи!

Гражданин вгорчи изява на Бойко Борисов: Три мандата премиер – той е некадърник, това е безобразие, да си ходи!
Гражданин предизвика минискандал на церемонията по връчване на наградите „Достойните българи“ в Централния военен клуб в София.

На събитието, организирано от в. „24 часа“, присъстват редица популярни лица, сред които премиерът Бойко Борисов, футболистът Димитър Бербатов, столичният кмет Йорданка Фандъкова, депутатът Вежди Рашидов, вътрешният министър Валентин Радев, пише „Флагман“.

В един момент на сцената бе повикан министър-председателят Борисов, който връчи част от наградите. Тогава обаче възрастен гражданин стана от мястото си и започна да вика:

Тази кампания е достойна, но премиерът Бойко Борисов е три мандата премиер и не можа да оправи държавата. Това е един некадърник, той е некадърник и това е безобразие. Много моля да си ходи Бойко Борисов!

Човекът бе скастрен от Вежди Рашидов. Самият Борисов прекъсна гнева на възрастния човек, като застана на микрофона и каза: „Добре…“ След което държа кратка реч за отличените, които награди.

Премиерът след това седна на мястото си, но на лицето му задълго остана видимо напрегнато и недоволно изражение заради накърненото му достойнство.


Loading...

От охраната на Борисов пък застанаха до разбунтувалия се гражданин, явно в готовност да реагират при втори подобен инцидент. / Petel.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month because you’ve
    got high quality content. If you want to know how to make extra bucks, search for: Ercannou’s essential adsense alternative