Последни новини

В клопката на бедността

В клопката на бедността


Един народ в клопката на бедността заради алчността на единици страдат милиони!
Това е реалната равносметка от управлението на ГЕРБ!
Няма наши, няма ваши, a всички попадат под ударите на диктатора !

Всеки един лев, който не влиза в джоба на Борисов е кръвна обида към правителството и бунт срещу държавата или поне така се квалифицира !

Системата ще ви смаже данъчни проверки, репресии, мачкане на Вас и роднините ви докато някой не отдаде и не се стигне до скалъпен процес срещу вас без значение колко сте богат на всяко ниво има палачи и схемата е една и съща като целта също е да бъдете ограбени и загробени !

Вкарани в съдебната система и прокуратурата на властта и докато се борите десет години да доказвате, че нямате сестра животът ви е отлетял !
Огледалото е счупено и докато събирате парчетата сте загубили приятели, роднини, бизнес и възможности, загубили сте всичко – здраве, нерви и най-важното човешкото в човека!

И докато духът се бори, а душата дерзае малко по-малко умира човека във вас докато станете капсулован вие и вашето семейство !
Спирате да комуникирате с другите, защото всичко казано от Вас и може и ще бъде използвано срещу Вас!

Променя се общественото мнение за Вас и Близките ви, променя се и мирогледът ви заедно с ценностната Ви система !
А системата не спира, тя има цели и задачи и не сте сами в борбата с вятърните мелници и администрацията, която се ръководи от ГЕРБ и техните слуги !

Както казва Цветан Цветанов: ”Ние ги изваждаме от обществото“! Кое общество не става ясно? Ако един индивид не се вписва в идеалите на едно болно общество то това не го прави луд или откачен, а напротив – той си е отворил очите как работи системата и как се съсипват животи в името на алчността на единици за сметка на мнозина !

Колко са осъдените?
Колко са ограбените ?
Колко са емигриралите в чужбина ?

Всички те не са били съгласни с новите стандарти на обществото ! Мнозина са репресирани по религиозни или полови, или политически причини, но истината е, че всички са репресирани по икономически причини !

Алчността на управляващите е безгранична също като наглостта им ! Попаднете ли в клопката на бедността оттам измъкване няма!
98% от населението е в бедност и несгоди, а виновни няма !

Вината е разводнено понятие, поне при Българската Темида е така! Истината е, че така се управлява един народ, така с диктатура и ако в древният Рим са казвали „дай на народа хляб и зрелища“ то в България е друго – само зрелища и бедност като за хляба се работи яко докато сте здрави, а разблеете ли се вече ставате „лош материал“, непотребен за никого, системата ви изплюва бедни и болни без перспектива за физическо и психическо оцеляване !

От всяко едно робство икономическото е най-страшното, а сега да ви попитаме роби ли сте?


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.