Breaking News

В клопката на бедността

В клопката на бедността


Един народ в клопката на бедността заради алчността на единици страдат милиони!
Това е реалната равносметка от управлението на ГЕРБ!
Няма наши, няма ваши, a всички попадат под ударите на диктатора !

Всеки един лев, който не влиза в джоба на Борисов е кръвна обида към правителството и бунт срещу държавата или поне така се квалифицира !

Системата ще ви смаже данъчни проверки, репресии, мачкане на Вас и роднините ви докато някой не отдаде и не се стигне до скалъпен процес срещу вас без значение колко сте богат на всяко ниво има палачи и схемата е една и съща като целта също е да бъдете ограбени и загробени !

Вкарани в съдебната система и прокуратурата на властта и докато се борите десет години да доказвате, че нямате сестра животът ви е отлетял !
Огледалото е счупено и докато събирате парчетата сте загубили приятели, роднини, бизнес и възможности, загубили сте всичко – здраве, нерви и най-важното човешкото в човека!

И докато духът се бори, а душата дерзае малко по-малко умира човека във вас докато станете капсулован вие и вашето семейство !
Спирате да комуникирате с другите, защото всичко казано от Вас и може и ще бъде използвано срещу Вас!

Променя се общественото мнение за Вас и Близките ви, променя се и мирогледът ви заедно с ценностната Ви система !
А системата не спира, тя има цели и задачи и не сте сами в борбата с вятърните мелници и администрацията, която се ръководи от ГЕРБ и техните слуги !

Както казва Цветан Цветанов: ”Ние ги изваждаме от обществото“! Кое общество не става ясно? Ако един индивид не се вписва в идеалите на едно болно общество то това не го прави луд или откачен, а напротив – той си е отворил очите как работи системата и как се съсипват животи в името на алчността на единици за сметка на мнозина !

Колко са осъдените?
Колко са ограбените ?
Колко са емигриралите в чужбина ?

Всички те не са били съгласни с новите стандарти на обществото ! Мнозина са репресирани по религиозни или полови, или политически причини, но истината е, че всички са репресирани по икономически причини !

Алчността на управляващите е безгранична също като наглостта им ! Попаднете ли в клопката на бедността оттам измъкване няма!
98% от населението е в бедност и несгоди, а виновни няма !

Вината е разводнено понятие, поне при Българската Темида е така! Истината е, че така се управлява един народ, така с диктатура и ако в древният Рим са казвали „дай на народа хляб и зрелища“ то в България е друго – само зрелища и бедност като за хляба се работи яко докато сте здрави, а разблеете ли се вече ставате „лош материал“, непотребен за никого, системата ви изплюва бедни и болни без перспектива за физическо и психическо оцеляване !

От всяко едно робство икономическото е най-страшното, а сега да ви попитаме роби ли сте?


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.