Последни новини

Волен Сидеров към Борисов: Кажи какво ми направи?

Волен Сидеров към Борисов: Кажи какво ми направи?


Вижте видеото на Волен Сидеров!
Лидерът на „Атака“ и депутат от управляващата коалиция Волен Сидеров отново седна зад барабаните, този път за изпълнение с поп-фолк певицата Преслава.
Това се вижда на кадри от коледното празненство на „Атака“, които бяха излъчени по телевизия „Алфа“.
Записи, на които се вижда как Сидеров и Преслава изпълняват някои от хитовите ѝ парчета като „Лъжа е“ и „Феномен“, вече трупат гледания и в социалните мрежи.

Ето го и виртуозното дуло.
И така в Шоуто на Волен главният герой бие барабаните като разгонен.
Дали тази изпепеляваща ревност е породена от кметът на Симитли или е политическа полюция на един така наречен патриот ние не знаем, но едно е ясно, че поведението на хамелеонът в политическият бардак е ясно продиктувано не от принципи, а от алчност !
В крайна сметка не белоглавият старец е платил шоуто, не и белоглавият политик, а ние всички плащаме масрафите на нашите държавни хрантутници !

3 ВМРО

И така забравили сме за народните несгоди, забравили сме за пенсионерите и бедността за златните концесии, забравили сме, че дори и Бойко беше курв@, но сме се отдали на любовта и личното щастие като отпили от чашата на властта оставаме завинаги омагьосани !
Докато народът не реши да изхвърли боклука от властта и не изтрезнеят в затвора !
Но докато си седим Волен доволен ще си бие тъпаните!


Loading...

От: blife.news

Ангел Джамбазки

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.