Последни новини

Братя Галеви пратили коледна картичка на Бойко Борисов: Има няма месец-два и ще сте…

Братя Галеви пратили коледна картичка на Бойко Борисов: Има няма месец-два и ще сте…
Братя Галеви са изпратили на Бойко Борисов поздравителна картичка с ясно послание, твърди популярен блог.

Публикуваме текста така, както ни го предадоха – а ако има някакво разминаване, не е по наша вина.

Човекът доверил ни новината, досега не е грешил, затова и си позволяваме да публикуваме онова, което ни беше предадено, а то е следното:

„Преди няколко дена в министерски съвет беше получена поздравителна картичка по повод настъпващите коледни и новогодишни празници, която беше адресирана лично до премиера Бойко Борисов. Учудването на всички беше, че картичката е била подписана от Пламен Галев и Ангел Христов по-известни като братя Галеви.

Текстът съдържаше горе долу следното:

Драги ни Бойко Борисов,

с тебе се знаем от преди, но затова, че не пожелахме да ни ставаш шеф като ти отчитаме част от печалбата си, ти ни накара да бягаме от България и да се крием от българското правосъдие.

С настъпването на Коледните и Новогодишните празници искаме да ти пожелаем да си ги прекараш при семейството си, защото ако все още не са ти го предали, онези които ще посрещнеш от зад океана скоро ( ще ти го предадат), а може вече да са ти го и предали) – стягай куфарите Бойко и гледай да се покриваш добре както го правим ние вече години наред.

Защото онова, с което разполагат като доказателства за тебе тези хора, ще те държи много дълго време зад решетките.

Новината не я приемай лично, ние сме само говорители, пращаме ти много поздрави на теб и всички около теб и се гответе да се криете, че има няма месец – два и ще сте или бегълци или арестувани.

И помни: Станеш ли беглец, ние те чакаме…“

Пламен Галев и Ангел Христов – Братя Галеви
източник

Ние от Blife News не знаем дали е вярна картичката, но вижте този календар, който наистина може да потвърди думите на братя Галеви!

 

Това е твоят календар


Loading...

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.