Breaking News

Братовчеди

 Братовчеди


Както каза Иван Костов някога, че всички сме братовчеди и така е и в ГЕРБ.

Братовчеди и близки до властта доверени лица са навързани като свински черва.
Цветанов го проверяват от НОИ и този дето го е проверил и нищо не е открил става депутат от ГЕРБ, а сега друг Цветанов си е назначил и той ще го проверява от КОНПИ та нали филма е един и същ, хората са все едни и същи и всички знаем каква ще е проверката и нищо че се бави, а Цветанов с хората се гаври.
Управляемите управляващи властват с управляеми лостове на властта.

Както казва Иван Костов „наистина всички са братовчеди“. И ако не по родствена линия то по мафиотска. Обслужващият персонал на властта е назначен от самата власт и няма как да е по-различно.

Подават оставки, но времето си лети. Уволняват се фиктивно, а заемат други управленски длъжности, но карай, кражбата да си върви.

Кръгове от фирми, порции във властта като всички са в една постановка, в една игра за която народа плаща, а те само прибират парата. Мафия му викат навсякъде по света, а само у нас му викаме правителство, защо са те там задайте си сами въпроса!

Избори идват през година два и пак те са там и пак яко се краде, а народа продължава на дивана да се излежава. Всички са братовчеди и Борисов има братовчед дето уж не го е виждал от години, а само дето тенис играят всяка седмица и да си припомним китайският инвеститор дето даваше милиарди дали на тези кортове не бе ощавен, пак случайно е мястото, нали?

И така народе разбери, че докато мафията управлява няма да има един ден радости в тази държава, но има от време на време един времеви диапазон, в който мафията трепери по избори се случва това да ги накажем и кой от къде е и нека в затвора да ги заковем както в Румъния го направиха и там имаха братовчеди, ама сега си ходят на свиждане в затвора.


Loading...

Вижте още от :blife.news

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.