Последни новини

Братовчеди

 Братовчеди


Както каза Иван Костов някога, че всички сме братовчеди и така е и в ГЕРБ.

Братовчеди и близки до властта доверени лица са навързани като свински черва.
Цветанов го проверяват от НОИ и този дето го е проверил и нищо не е открил става депутат от ГЕРБ, а сега друг Цветанов си е назначил и той ще го проверява от КОНПИ та нали филма е един и същ, хората са все едни и същи и всички знаем каква ще е проверката и нищо че се бави, а Цветанов с хората се гаври.
Управляемите управляващи властват с управляеми лостове на властта.

Както казва Иван Костов „наистина всички са братовчеди“. И ако не по родствена линия то по мафиотска. Обслужващият персонал на властта е назначен от самата власт и няма как да е по-различно.

Подават оставки, но времето си лети. Уволняват се фиктивно, а заемат други управленски длъжности, но карай, кражбата да си върви.

Кръгове от фирми, порции във властта като всички са в една постановка, в една игра за която народа плаща, а те само прибират парата. Мафия му викат навсякъде по света, а само у нас му викаме правителство, защо са те там задайте си сами въпроса!

Избори идват през година два и пак те са там и пак яко се краде, а народа продължава на дивана да се излежава. Всички са братовчеди и Борисов има братовчед дето уж не го е виждал от години, а само дето тенис играят всяка седмица и да си припомним китайският инвеститор дето даваше милиарди дали на тези кортове не бе ощавен, пак случайно е мястото, нали?

И така народе разбери, че докато мафията управлява няма да има един ден радости в тази държава, но има от време на време един времеви диапазон, в който мафията трепери по избори се случва това да ги накажем и кой от къде е и нека в затвора да ги заковем както в Румъния го направиха и там имаха братовчеди, ама сега си ходят на свиждане в затвора.


Loading...

Вижте още от :blife.news

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.