Последни новини

Боян Чуков: Валери Симеонов е едно от най-големите падения на българската държава след 1989 г.

Боян Чуков: Валери Симеонов е едно от най-големите падения на българската държава след 1989 г.
Със своята простащина Валери Симеонов нанесе смъртоносен удар на правителството на Бойко Борисов и злепостави България, заяви специалистът по национална сигурност

“Валери Симеонов е едно от най-големите падения на българската държава след 1989 г. Думите му звучат шокиращо за всеки възпитан човек. Нима войнстващата посредственост, арогантност и простащина са поставени в България на ниво вицепремиер?”

Това написа във Фейсбук експертът по национална сигурност Боян Чуков по повод грозните нападки на вицепремиера и лидер на НФСБ срещу руския патриарх Кирил.

Припомняме, че днес пред БНТ Симеонов нарече главата на Руската православна църква “агент Михайлов от КГБ”, “хитрец”, “второразредно ченге” и “контрабандист”.

“Валери Симеонов е не само огромно падение на българската държава. Той е доказателство, че няма българска държава.

Предполагам, че повечето българи си дават сметка какви негативни последствия ще имат думите на този необразован и невъзпитан човек за двустранните българо-руски отношения.

Наивници са тези, които си мислят, че това ще мине и ще отмине. Тези времена приключиха”, пише още експертът.

“Със своята простащина Валери Симеонов нанесе смъртоносен удар на правителството на Бойко Борисов и злепостави България. Патриарх Кирил посети нашата страна като личен пратеник на Владимир Путин.


Loading...

Просташките изстъпления на Валери Симеонов директно нападат и засягат Владимир Путин и Русия”, заключава Боян Чуков. / NBOX.BG

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.