Последни новини

Бедни ми, бедни Борисов, защо ти трябваше да ходиш до Ню Йорк?

Бедни ми, бедни Борисов, защо ти трябваше да ходиш до Ню Йорк?
Борисов би трябвало вече да съжалява за снимката с Тръмп. Не за самия акт на ръкостискането, не.

Той е естествен, нормално е премиерът Борисов да поздрави президента на държавата, която посещава. Проблемът има друга причина.

Снимката би се възприела нормално и никой не би се подхилвал, ако не бяха две обстоятелства.

Първо, Бъчварова се похвали преди седмица, че Борисов ще стисне ръката на Тръмп ! Значи в 3-те секунди няма нищо спонтанно. Те са били предварително режисирани. Цветът на българската дипломация е работил за звездния миг.

Ще се ръкува ! Вярно ? Събитие, сензация, ултра супер форс мажор, ура !
Какво лакейско самочувствие – да представиш ръкостискането на министър-председателя за по-важно от словото му пред ООН. И всички останаха с впечатление, че Борисов се е запътил към Ню Йорк не да държи реч, а да стисне ръката на Тръмп.

Ангел Джамбазки
3 ВМРО

И второто, много по-срамно, неприятно и жалко обстоятелство е отразяването от български медии. “ Историческа среща “, “ Борисов стисна здраво десницата на Тръмп “, “ Тръмп показа огромно уважение към Борисов и поговори с него на четири очи “…..

О, небеса ! Тонове сироп обляха звездния миг. Стисна я, стисна я ! Видяхте ли ? Усмихна се !
Неразумни, отнесете се с малко повече уважение към собствената си държава. Подигравките, с които е пълна мрежата, се дължат не на снимката, а на това безобразно лигавене, на безумното слагачество, на бозата, с която ни заливат екзалтираните дописници. Фантазията ври, мозъкът клокочи, очите се премрежват, търсят още по-гръмогласни, бомбастични думи, които да му харесат.

Ако им е отпускал някакви пари, Борисов трябва вече да им взема. Вместо да му изпишат вежди, с ласкателствата си те му извадиха очи.

Бедни ми, бедни Борисов, защо ти трябваше да ходиш до Ню Йорк ? / Васил Василев, Фейсбук


Loading...

Вижте още на Blife News!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.