Breaking News

Бойко, откъде накъде това „водно конче“ Северин е убиеца на Виктория. Не можахте ли някой поне по – едричък да измислите?!

Бойко, откъде накъде това „водно конче“ Северин е убиеца на Виктория. Не можахте ли някой поне по – едричък да измислите?!
Имам няколко въпроса. При цялото ми уважение към разследващите органи, за мен остават загадка няколко неща:

1.Как така това водно конче Северин /Селайдим е успял да пребие и изнасили по толкова жесток начин Виктория/ мир на душата й/ Видимо от профила му пикльото на 21 години е 50 килограма.

Виктория, за сметка на това е жена в разцвета на силите си , в отлична физическа форма , както се разбра се е подготвяла да участва в маратон, а за това се изискват много добри физически данни.

2.От кога се взима ДНК профил при регистрация за джебчийство и кражба на цветни метали ?

3.От кога , за да стигнеш от България до Германия са ти достатъчни 4-5 часа ?

Защото Селайдим след убийството е избягал веднага в Германия , и дори е успял да смени 3 адреса.

От Русе до Щаде са почти 1600 километра . Това са над 20 часа шофиране …. Селайдим явно е Спиди Гонзалес. Как се кара 20 часа без почивка ?

4.Как стана така,че обявените за изчезнали вещи от Виктория се намериха точно у лелята на Селайдим? Значи цяла България говори за този случай, лелята ,както и всички ние знаем какво е липсвало от убитата , и съвсем спокойни си пази тези вещи няколко дена ?

В секцията в хола ли си ги беше подредила? Или лелята е с олигофрения , и не е изхвърлила от дома си уличаващите вещи, при условие,че нон стоп се говори точно за тях ?

5.Как се случи така, че екип на БТВ няколко дена след убийството намери разкъсана блуза в близост до местопрестъплението , а разследващите не я бяха видели ? Не са ли проверили участъка около мястото на убийството ?

6.Как така за 3 дена намериха това водно конче Селайдин а Арабаджиеви, Стайков младши, Галеви си остават неоткриваеми толкова дълго време?

7.Премиера днес извикал всички посланици да им дърпа ушите – какво говорели за България. А защо не ги извика,като говореха,че сме на последни места по свобода на словото?

8.Кога премиера ще признае , че в България имаме огромен проблем с циганската престъпност? Този случай /ако приемем,че Селайдим е извършителя/ не е ли най-фрапиращото доказателство за това? Или убитите и изнасилени възрастни жени нямат значение за премиера , все пак те не са журналисти , и за тях не говори цяла Европа…..

9.Какво прави в България паравоенния Мажди Гандур от Судан и защо е с документ за постоянно пребиваване? Вярно ли е че Мажди Гандур е секретен сътрудник на ДАНС и КИнтекст по сделки с оръжие за Судан?

Снимките в профила му са повече от шокиращи , и от тя профила си Гандур заявява, че е на Джихад.

10.Защо се допуска уронване на престижа на разследващи и правораздавателни органи и на брифинга за смъртта на
Виктория шефа на криминална полиция Русе да се появи като треторазрядна мутра-манекен на златарски магазин от Капалъ Чарши с ланчета, незнаен брой пръстени по ръцете,тениска….Това е недопустимо неуважение към паметта на убитата и към целия български народ.

Нека не забравяме,че служителите в МВР, Съд, Прокуратура са бюджетни служители и заплатите им идват от нас, простосмъртните.

Сиреч,както обича да казва премиера, поне елементарно уважение ни дължат, нали така?

И последно – защо се плащат заплати на пиар-ите на МВР , а и най-вече на премиера ще получават нашите пари, след като не си вършат работата ?


Loading...

Имам още много въпроси . Искам да знам какво стана с лекарите-убийци, заменяли и продавали лекарствата за онкоболните? И все повече се убеждавам, че ние сме си виновни, и си заслужаваме и управниците и съдбата. Защото след 30 години българите ще сме малцинство в България. А Селяйдим и родата му ще са новите българи. / Дарина Гочева, Facebook

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.