Последни новини

Бойко, откъде накъде това „водно конче“ Северин е убиеца на Виктория. Не можахте ли някой поне по – едричък да измислите?!

Бойко, откъде накъде това „водно конче“ Северин е убиеца на Виктория. Не можахте ли някой поне по – едричък да измислите?!
Имам няколко въпроса. При цялото ми уважение към разследващите органи, за мен остават загадка няколко неща:

1.Как така това водно конче Северин /Селайдим е успял да пребие и изнасили по толкова жесток начин Виктория/ мир на душата й/ Видимо от профила му пикльото на 21 години е 50 килограма.

Виктория, за сметка на това е жена в разцвета на силите си , в отлична физическа форма , както се разбра се е подготвяла да участва в маратон, а за това се изискват много добри физически данни.

2.От кога се взима ДНК профил при регистрация за джебчийство и кражба на цветни метали ?

3.От кога , за да стигнеш от България до Германия са ти достатъчни 4-5 часа ?

Ангел Джамбазки

Защото Селайдим след убийството е избягал веднага в Германия , и дори е успял да смени 3 адреса.

От Русе до Щаде са почти 1600 километра . Това са над 20 часа шофиране …. Селайдим явно е Спиди Гонзалес. Как се кара 20 часа без почивка ?

4.Как стана така,че обявените за изчезнали вещи от Виктория се намериха точно у лелята на Селайдим? Значи цяла България говори за този случай, лелята ,както и всички ние знаем какво е липсвало от убитата , и съвсем спокойни си пази тези вещи няколко дена ?

В секцията в хола ли си ги беше подредила? Или лелята е с олигофрения , и не е изхвърлила от дома си уличаващите вещи, при условие,че нон стоп се говори точно за тях ?

5.Как се случи така, че екип на БТВ няколко дена след убийството намери разкъсана блуза в близост до местопрестъплението , а разследващите не я бяха видели ? Не са ли проверили участъка около мястото на убийството ?

6.Как така за 3 дена намериха това водно конче Селайдин а Арабаджиеви, Стайков младши, Галеви си остават неоткриваеми толкова дълго време?

7.Премиера днес извикал всички посланици да им дърпа ушите – какво говорели за България. А защо не ги извика,като говореха,че сме на последни места по свобода на словото?

3 ВМРО

8.Кога премиера ще признае , че в България имаме огромен проблем с циганската престъпност? Този случай /ако приемем,че Селайдим е извършителя/ не е ли най-фрапиращото доказателство за това? Или убитите и изнасилени възрастни жени нямат значение за премиера , все пак те не са журналисти , и за тях не говори цяла Европа…..

9.Какво прави в България паравоенния Мажди Гандур от Судан и защо е с документ за постоянно пребиваване? Вярно ли е че Мажди Гандур е секретен сътрудник на ДАНС и КИнтекст по сделки с оръжие за Судан?

Снимките в профила му са повече от шокиращи , и от тя профила си Гандур заявява, че е на Джихад.

10.Защо се допуска уронване на престижа на разследващи и правораздавателни органи и на брифинга за смъртта на
Виктория шефа на криминална полиция Русе да се появи като треторазрядна мутра-манекен на златарски магазин от Капалъ Чарши с ланчета, незнаен брой пръстени по ръцете,тениска….Това е недопустимо неуважение към паметта на убитата и към целия български народ.

Нека не забравяме,че служителите в МВР, Съд, Прокуратура са бюджетни служители и заплатите им идват от нас, простосмъртните.

Сиреч,както обича да казва премиера, поне елементарно уважение ни дължат, нали така?

И последно – защо се плащат заплати на пиар-ите на МВР , а и най-вече на премиера ще получават нашите пари, след като не си вършат работата ?


Loading...

Имам още много въпроси . Искам да знам какво стана с лекарите-убийци, заменяли и продавали лекарствата за онкоболните? И все повече се убеждавам, че ние сме си виновни, и си заслужаваме и управниците и съдбата. Защото след 30 години българите ще сме малцинство в България. А Селяйдим и родата му ще са новите българи. / Дарина Гочева, Facebook

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.