Последни новини

Ахмед Доган начерта визия за България


Алчен страх скова статуквото !
Ахмед Доган начерта визия за България.

Ареста на Иванчева е пример, че в политиката случайни хора не влизат, а в управлението статуквото брани статуквото на всяка цена! Нинова най-вероятно или трябва да склони с ДПС и с ГЕРБ или да си отиде по вътрешнопартиен преврат !

А Борисов ще раздаде баницата, която бе в тавата на патриотите на БСП и ДПС. Управляващите нямат нужда от вътрешни боричкания, а от спокойствие, скандалите не спират, а Европа иска да покажем стабилност!

България отдавна е територия на която геополитиките влияят с едно обаждане от Вашингтон! Управляващите лъжат безпардонно за всичко, а медиите ги вкарват в обяснителен режим!

Край на всичко това – едно програмно правителство ще вкара по-реално и Радев и БСП във властта, а ДПС никога не са я напускали като техният електорат си е в държавната и общинската администрация и няма нито един уволнен, напротив с тази нова визия на България, която начерта Ахмед Доган ще увеличат зоните си на влияние в местната и държавната власт ! Детронирането на патриотите от властта не е само цел на ДПС, но и на Борисов както така става с всичките му правителствени патерици !

Десните са унищожени, реформаторите ги няма, а само Марешки обикаля отстрани и чака за някой парче от коледната баница и на кого ще се падне паричката ли, ами пак на ГЕРБ, но по-важният въпрос е на кого ще отнемат паричката – на целият български народ!
Ако досега ви се виждаше страшно, то ужасът те първа предстой !

Когато статуквото брани статуквото то това означава само едно -война на държавата с нейният електорат и без това няма значение за кого гласувате те ще си натаманят резултатите !

А що се касае за Борисов той и с Дявола би направил кабинет само и само да е във властта !
И така войната с тероризма и речта на омразата ще я изпита всеки от бича на новото време!


Loading...

Цензурата ще покрие труповете на недоволството и всеки ще падне жертва на грабежът на българският народ!
От кого ги е страх ?
Страх ги е Българският народ да не изхвърли боклука от властта !
А ние какво чакаме ?

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.