Breaking News

Атанас Михов: Помниш ли Бургас

Атанас Михов: Помниш ли Бургас


Помниш ли Бургас, колко хора са пребити и убити, по твойте улици красиви, близо до морето? А запитваш ли се мили ми Бъргас, защо се случва всичко? Старицата, пребита от наркоман, на спирка чакайки си рейса- дали е още жива?
Защото бабата, която биха на бензиностанция в Бургас, през 2016 си почина, борейки се с рак! Днес, три години по късно, човекът скочил да я защити, лежи във вашия затвор!

Да, абсурдно е, но е факт! Атанас Михов, смелия помориец е с награда, от бедното ни общество три години ефективен затвор! Мотивите на Съд и Прокуратура, са ни ясни!
Сега да стане ясно и на всички от Бургас, че няма кой да се опълчи, на заспалото НИ общество! Да защитиш човешки живот, се оказа престъпление!

Ако някой дръзне, да се защити или да помогне, на някой в нужда или в беда- затвор и пак затвор! Ако някой дръзне да се защити и да си потърси правата в Съда, да знае- присъдата му ще се увеличи!

Така се раздава справедливост по бургаски! И моля ВИ, не се чудете, че няма кой да ВИ защити и на кой да се оплачеш! Наско е в Затвора, защото е сголямо и добро сърце!
Наско, скоро няма да помага, а може би и после- ако има после- НЯМА да помага! Пази се и оцелявай Наско! Ние ще се бориме за теб!


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.