Последни новини

Атанас Михов: Помниш ли Бургас

Атанас Михов: Помниш ли Бургас


Помниш ли Бургас, колко хора са пребити и убити, по твойте улици красиви, близо до морето? А запитваш ли се мили ми Бъргас, защо се случва всичко? Старицата, пребита от наркоман, на спирка чакайки си рейса- дали е още жива?
Защото бабата, която биха на бензиностанция в Бургас, през 2016 си почина, борейки се с рак! Днес, три години по късно, човекът скочил да я защити, лежи във вашия затвор!

Да, абсурдно е, но е факт! Атанас Михов, смелия помориец е с награда, от бедното ни общество три години ефективен затвор! Мотивите на Съд и Прокуратура, са ни ясни!
Сега да стане ясно и на всички от Бургас, че няма кой да се опълчи, на заспалото НИ общество! Да защитиш човешки живот, се оказа престъпление!

3 ВМРО

Ако някой дръзне, да се защити или да помогне, на някой в нужда или в беда- затвор и пак затвор! Ако някой дръзне да се защити и да си потърси правата в Съда, да знае- присъдата му ще се увеличи!

Така се раздава справедливост по бургаски! И моля ВИ, не се чудете, че няма кой да ВИ защити и на кой да се оплачеш! Наско е в Затвора, защото е сголямо и добро сърце!
Наско, скоро няма да помага, а може би и после- ако има после- НЯМА да помага! Пази се и оцелявай Наско! Ние ще се бориме за теб!

Ангел Джамбазки

Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.