Последни новини

Атанас Михов: Помниш ли Бургас

Атанас Михов: Помниш ли Бургас


Помниш ли Бургас, колко хора са пребити и убити, по твойте улици красиви, близо до морето? А запитваш ли се мили ми Бъргас, защо се случва всичко? Старицата, пребита от наркоман, на спирка чакайки си рейса- дали е още жива?
Защото бабата, която биха на бензиностанция в Бургас, през 2016 си почина, борейки се с рак! Днес, три години по късно, човекът скочил да я защити, лежи във вашия затвор!

Да, абсурдно е, но е факт! Атанас Михов, смелия помориец е с награда, от бедното ни общество три години ефективен затвор! Мотивите на Съд и Прокуратура, са ни ясни!
Сега да стане ясно и на всички от Бургас, че няма кой да се опълчи, на заспалото НИ общество! Да защитиш човешки живот, се оказа престъпление!

Ако някой дръзне, да се защити или да помогне, на някой в нужда или в беда- затвор и пак затвор! Ако някой дръзне да се защити и да си потърси правата в Съда, да знае- присъдата му ще се увеличи!

Така се раздава справедливост по бургаски! И моля ВИ, не се чудете, че няма кой да ВИ защити и на кой да се оплачеш! Наско е в Затвора, защото е сголямо и добро сърце!
Наско, скоро няма да помага, а може би и после- ако има после- НЯМА да помага! Пази се и оцелявай Наско! Ние ще се бориме за теб!


Loading...

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.