Breaking News

Ангел Джамбазки и Юлиан Ангелов на среща с хора в неравностойно положение

Ангел Джамбазки и Юлиан Ангелов на среща с хора в неравностойно положение
Кандидатите на ВМРО за евродепутати Ангел Джамбазки и Юлиан Ангелов се срещнаха с хора в неравностойно положение.

Заедно те обсъдиха проблемите, които стоят на дневен ред за общността, като на преден план беше изведен този с фалшивитеТЕЛК решения.

Проблемът е двустранен. От една страна са тези, които злоупотребяват, от друга са тези, които им позволяват тази възможност, защото те не са стигнали сами до там. Най-вероятно са подкупили някой служител в системата, за да получат фалшиво решение и в момента самата система се опитва да накаже хората, които са работили цял живот, плащали са си осигуровките.

Това е грозно нередно и недопустимо. И тук ние ще продължим нашия политически натиск в тази посока – разкриване и прекратяване на злоупотребите и осигуряване на достоен живот на хората, които поради нещастно стечение на обстоятелствата, поради заболяване или злополука, са поставени в неравностойно положение, заяви водачът на листата за евроизборите Ангел Джамбазки.

Ние сме против хората да бъдат ощетявани. Ние сме против да им се намалява процентът на ТЕЛК решението, както се случва в момента, защото знаем какъв е проблемът, а именно, че се дава процент на основното заболяване, а другите – последващите заболявания, вече не се акумулират като проценти и хората по този начин за ощетени.

Това за нас не е редно, защото се ощетяват хора, които имат реални заболявания. Ние, а смятам, че и Вие сте против тези, които незаконосъобразно са получили фалшиви ТЕЛК решения, каза вторият в листата на ВМРО Юлиан Ангелов. / vmro.bg


Loading...

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.