Breaking News

РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНА!

РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНА!


РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНА! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯНА!

Агент на ЦРУ: Всичко, което става в Европа е цирк! Русия не може да бъде победена!
Робърт Дейвид Стил – старши агент на ЦРУ : Всичко, което става в Европа е ЦИРК!
Танковете в Полша, базата в Румъния и Прибалтика е театър. Само наивници могат да се радват и да си мислят, че Русия може да бъде спряна или обкръжена.

РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНА! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯНА!
200 танка, БМП, БТР и други машини – всеки нормален човек знае, че руснаците ще ги ликвидират за по малко от пет минути. Базата в Румъния? Харчене на пари и нищо повече. Как ще спре руските ракети? Или Иранските както заяви Пентагона? Една ракета е уязвима на старта. Руските ракети са на 2 000 км. и са НЕДОСЕГАЕМИ.
Алчността на американските Генерали и чиновници достигна невиждани размери. Погледнете какво се случи с Турската армия. Най-голямата в Европа и най-мощна. Ако не са руснаците да им помогнат 40 000 войника с техниката си да са убити до сега от 2 000 наемника при Ал Бааб.

Пентагона крие от пресата загубите край Мосул. Те са ужасни. Най-големите загуби са край Фалуджа. Неслучайно в Сирия и Ирак са само войници, които нямат близки, за да задават въпроси.
Тръмп е съратник на Рон Пол. САЩ трябва да се ориентира на търговията и излизане от НАТО.


Loading...

Ако продължи с тези темпове на агресия и харчене на пари за войни, след десет години от САЩ няма да има помен. Ще се разпадне на 50 държави. Сепаратизмът в Америка набира огромна сила. Политиците майтап си правят. Хората не искат да живеят в такава държава. Тръмп трябва да спре парите за Израел и Саудитска Арабия. ЦРУ трябва да спре да финансира терористи!
Източник: bultimes.bg

The site is not responsible for the written comments!


We do not have the resources to verify the information that reaches the editorial board and do not guarantee its authenticity, which is why, at the end of each article, its source is indicated unless it is copyrighted. This article may not be true, and any resemblance to real people and events may be accidental.